Woning toevoegen
Uw zoekresultaten

Wonen aan de Côte d’Azur – Nederlandstalige makelaar voor Zuid-Frankrijk

Geplaatst door Jos Deuling on 24 mei 2017
| 0

Dienstverlening van Wonen aan de Côte d’Azur

france-languedoc-Montolieu

Onze services in Zuid Frankrijk

Voor iedereen die op zoek is naar een koopwoning in Zuid Frankrijk, geven onze services een extra houvast in het aanbod. Deze website is het digitale uithangbord voor projectontwikkelaars en een aantal top makelaars. Wij laten u daarbij alleen de woningen zien die we zelf geselecteerd hebben omdat ze voldoen aan ons idee van een ‘typische Côte Azur lifestyle’. Daarnaast hebben we u als klant meer te bieden.

Als u op onze website niet kunt vinden wat u zoekt, dan kijken we graag voor u dieper in de markt. Met onze Cote Azur huis-zoek-service vinden we altijd het huis dat bij u past. Ons werkgebied bestrijkt de regio van Théoule sur Mer, Cannes, Juan les Pins, Golfe Juan, Antibes Mougins, Cagnes sur mer, Nice, Eze, Beaulieu sur mer, Villefranche tot aan Menton.

Directe informatie

We hebben directe toegang tot de databases met prijslijsten en plattegronden van de grote aanbieders. Laat ons uw budget weten en uw woonwensen en we vinden het huis dat u zoekt. Met een typisch Hollandse aanpak werken we snel en transparant en mocht uw budget niet toereikend zijn dan hoort u dat direct. Appartementen met groot terras direct aan zee en drie slaapkamers voor 500.000 euro bestaan niet. Maar we kunnen u wel helpen om keuzes te maken door haalbare keuzes te laten zien.

Als u een appartement of villa zoekt, dan kunt u ons inschakelen. Onze services zijn afgestemd om mensen van buiten Frankrijk stap voor stap mee te nemen in het beslissing- en aankoopproces. Wonen aan de Côte d’Azur is uw eerste contactadres om uw huis te vinden.

Nieuwbouw in Zuid Frankrijk

Voor nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk zijn we uw ‘ogen op de grond’. Op verzoek maken we een fotoserie om de voortgang van de bouw vast te leggen. We kennen ook de snelste weg om uw speciale wensen te realiseren; van andere badkamer tot aan het verplaatsen van een wand. Franse bouwopzichters zijn lastig te bereiken maar wij hebben de 06 nummers. Deze extra ‘stalking’ service is kosteloos voor onze klanten.

Een extraatje voor uw villa of appartement

Als wij u vertegenwoordigen voor de aankoop, dan belonen wij onze samenwerking om uw huis te vinden met een wooncheque. Dit bedrag is een percentage van de uiteindelijke koopsom, en kunt u vrij besteden bij Maison du Monde, Castorama of Habitat.

Neem 24/7 contact met ons op

Contact Ab en Jo via + 33 977 197 800 of mail ons direct via info@wonenaandecotedazur.nl. U kunt ons natuurlijk ook bereiken via WhatsAb: +33770186203. We zijn zeven dagen per week bereikbaar. En als u ons inschakelt voor uw zoektocht naar een huis in Zuid Frankrijk, dan zijn onze services kosteloos voor u. Dat is een goede start voor een geslaagde aankoop.

Graag tot ziens aan de Côte d’Azur!

ab en jo wonen aan de cote d'azur
Ab en Jo
Wonen aan de Côte d’Azur
www.wonenaandecotedazur.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden